Events

 

 

Vi elsker events og alt det omtale og de eksponeringer et event giver af sig. Derfor har vi afholdt mange events for kunder, med gode resultater.


 

 

Vi har afholdt event på den populære café Penny Lane i Aalborg for vores gode kunder Sigdal Bakeri. Ydermere har vi afholdt picnicevent i Frederiksberg Have og et burger-event på Holy Cow i Charlottenlund.

LinkedIn-kampagne

 

 

LinkedIn er en fantastisk platform, når du ønsker at formidle eller fortælle om din virksomhed eller om dine ydelser til business-segmentet. 


 

 

Vi har b.la. kørt en LinkedIn-kampagne for det populære Ruths Hotel i Gl. Skagen, fordi de ønskede at rette opmærksomhed på deres konference-afdeling. Ydermere har vi kørt en meget succesful Linkedin-kampagne for Ølandhus med målbare resultater.

Instagram

 

 

Vi administrerer mange virksomheders Instagram-konti og vi ved hvad vi gør og hvordan du når ud til din målgruppe via denne platform.


 

 

Influencer Marketing er et af de områder, hvor vi har mest erfaring og hvorfra vi har de bedste resultater. Vi kan hjælpe med at nå ud til dine målgrupper og vi kan hjælpe dig med at få et visuelt flot look på din Instagram, men også hvordan du får flere potentielle kunder, til at følge din side.