go!girls...Vi er to dedikerede nordjyske piger fra Aabybro og Nørresundby, der elsker at have mange bolde i luften og elsker at gøre en forskel for vores kunder. 
Karina Kjær Bech - ejeren af go!communication har rundet de 30 somre og bor i Aabybro med sin mand og lille datter. Bonusinfo: Elsker café latte, Pepsi Max og har en meget dårlig humor. 


Liselotte Asmussen er alderspræsidenten - men lever efter devisen om, at 30'erne er de nye 20'ere. Bor i Nørresundby med hendes datter Clara. Bonusinfo: Liselotte drikker ikke kaffe, men er i gang med at lære det. Og så er hun influencer - som giver anledning til meget jalousi på kontoret med alle de fine pakker hun modtager. 

go!#wecandothis

Online markedsføringNår vi siger online markedsføring mener vi ikke smarte spidse sko og smart-i-en-fart som bruger mange ord jeg ikke forstår. Vi snakker i et sprog, som alle kan forstå og vi hjælper dig med at forbedre din online tilstedeværelse. Vi hjælper store som små virksomheder. 

Trykt materialeSkal du ha' hjælp til trykt materiale, så har vi en grafiker i huset, som mestre alle former for formater, materiale og opsætning. Så vi laver også flyers, logo, visitkort, plakater, roll-ups mm.


Hjælp til strategiMange virksomheder har allerede personer internt, som interesserer sig for de sociale medier og det er fint, at I selv vil administrere medierne på daglig basis. Men det kan oftest kræve eksternt hjælp, at finde frem til strategien for at opnå det I gerne vil med Jeres online medier.


EventsVi elsker at afholde influencer events, som vi har gjort mange gange for kunder. Events er en god måde at få en masse eksponeringer indenfor en kort tidsperiode, men også på længere sigt. Vi laver alle former for events. 


Administration af platformeHvis tiden er knap, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med, at drifte dine sociale medier og lave daglige opslag. Mange virksomheder vælger også at lade os lave opslag i en kampagne-periode og herefter varetager de igen selv den daglige drift.


Influencer MarketingVi har arbejdet med influencer marketing i over 4 år og vi elsker det stadig. Influencer marketing skiller vandene, men vi er sikre på, at den personlige udvælgelse og personlige kontakt vi har til vores influencere gør, at vi finder det helt rigtige match til Jeres brand. 


go!#whattheysaid


Vores informationsflow og kommunikation til vores forbrugere trængte til et løft. Vi havde hørt om go!communication fra andre erhvervsdrivende i byen. Allerede fra første møde, var jeg sikker på, at vi havde fat i de rigtige. Efter 1 måned var vi godt igang på Facebook, LinkedIn, nyhedsbreve samt hjemmeside. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra forbrugerne. 

Torben Stenbroen


Chef, AAFV